Service en onderhoud

24/7. Of u nu verantwoordelijk bent voor een productieomgeving en voor een vastgoedportefeuille, wij snappen dat een veilige en betrouwbare installatie belangrijk is. Met 30 jaar ervaring, even lange klantrelaties en lokale aanwezigheid staan we elk moment klaar om u te helpen met preventief en correctief onderhoud.

paar icon facta

Waarom preventief onderhoud aan een elektrische installatie?

Preventief onderhoud aan een elektrische installatie is essentieel om verschillende redenen. Het belangrijkste doel van preventief onderhoud is het waarborgen van de veiligheid. Elektrische installaties kunnen in de loop van de tijd verslechteren door slijtage, overbelasting, veroudering en andere factoren. Regelmatig onderhoud helpt potentiële gevaren te identificeren en te elimineren, zoals losse bedrading, beschadigde isolatie of oververhitte componenten, wat het risico op elektrische branden, elektrocutie en andere ongelukken vermindert.

Wat is preventief onderhoud aan een elektrische installatie?

Preventief onderhoud aan een elektrische installatie omvat geplande en regelmatige inspecties, reiniging, smering, reparaties en vervangingen van onderdelen om de goede werking en veiligheid van het elektrische systeem te waarborgen. Het doel is om potentiële problemen vroegtijdig op te sporen en te verhelpen voordat ze leiden tot storingen, ongevallen of schade.

foto 13
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

Neem contact op
met Facta Elektrotechniek