ELEKTROTECHNIEK VOOR DE ZORG

Een goede zorg verlenen: daar draait het om. Om patiënten perfect te kunnen bedienen, is het belangrijk dat ziekenhuizen beschikken over elektrotechnische installaties die betrouwbaar zijn en continuïteit bieden. Moeten hieraan toch werkzaamheden worden uitgevoerd? Dan mogen gebruikers en bezoekers hier geen hinder van ondervinden.

Onze werkgebieden 

  • Ziekenhuizen
  • Laboratoriums
  • Clean rooms
  • Bloedbanken

Specialist in de zorg

Wij zijn specialist in het werken voor zorg. We werken met vaste teams, Hierdoor weten onze specialisten op locatie precies hoe ze te werk moeten gaan. Wij hebben kennis van de specifieke installaties die binnen de zorg worden gebruikt. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met nieuw en verbouw waardoor wij al in een vroeg stadium kunnen meedenken en adviseren.

Facta Elektrotechniek - cirkel - RGB

SERVICE

Bij Facta Elektrotechniek staat service voorop in alles wat wij doen. We zijn specialist en weten precies waar het om gaat in onze business. Wie “nu” een probleem heeft, vraagt “nu” om een oplossing. En niet morgen. Wij zijn dan ook altijd in de buurt. 24 uur per dag. 7 dagen in de week.

foto 9

Duurzaamheid

Een voorloper in de energie-transitie zijn! Dat is waar wij het voor doen, energiezuinige en intelligente gebouwen zijn verantwoord en onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. Wij adviseren u over duurzame oplossingen zoals; ledverlichting, verlichting die werkt met bewegingsmelders en daglichtafhankelijk, Wij ontwerpen en realiseren alle vormen van duurzame installaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

neem contact op
met Facta Elektrotechniek