WIJ WETEN VOOR WIE WE HET DOEN. EN DAT MERK JE.

Elke markt of sector heeft zijn eigen verhaal en bijzonderheden. De verschillende activiteiten vereisen allemaal veilige, efficiënte en betrouwbare installatie. Want wat de sector ook is, stilstand is onacceptabel. In de eerste plaats wilt u natuurlijk uitval in uw machinepark voorkomen. Maar als het dan toch gebeurt, wilt u terug kunnen vallen op een betrouwbaar servicebedrijf. Bij Facta Elektrotechniek begrijpen wij dat als geen ander wat uw wereld verbindt en staan we altijd voor u klaar. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om u te helpen. Uiteindelijk gaat het er ons om u zo goed mogelijk uw werk te laten doen. Daar doen wij alles voor!!!

foto 32

SERVICE

Bij Facta Elektrotechniek staat service voorop in alles wat wij doen. We zijn specialist en weten precies waar het om gaat in onze business. Wie “nu” een probleem heeft, vraagt “nu” om een oplossing. En niet morgen. Wij zijn dan ook altijd in de buurt. 24 uur per dag. 7 dagen in de week.

foto 13

TIENTALLEN JAREN ERVARING

We hebben al bijna 30 jaar ervaring met het aanleggen, inspecteren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Denk hierbij onder andere aan installatietechniek, verlichting, besturingspanelen, verdelers, data, frequentieregelaars en NEN3140 inspecties. Of het nu gaat om een stop bij een raffinaderij, proactief onderhoud bij een zuivelfabriek of het verhelpen van een storing bij de bloedbank; Facta Elektrotechniek staat voor u klaar. We staan bekend om onze flexibiliteit, oplossingsgerichte instelling, zorgvuldige, veilige en klantgerichte aanpak. Daar kunt u mee voor de dag komen. Want waar we ook komen, wij zijn dé specialist in elektrotechniek. En dat willen we blijven ook.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

neem contact op
met Facta Elektrotechniek