Wij zijn Facta Elektrotechniek

We hebben al bijna 30 jaar ervaring met het aanleggen, inspecteren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Denk hierbij onder andere aan installatietechniek, verlichting, besturingspanelen, verdelers, data, frequentieregelaars en NEN3140 inspecties. Of het nu gaat om een stop bij een raffinaderij, proactief onderhoud bij een zuivelfabriek of het verhelpen van een storing bij de bloedbank; Facta Elektrotechniek staat voor u klaar. We staan bekend om onze flexibiliteit, oplossingsgerichte instelling, zorgvuldige, veilige en klantgerichte aanpak. Daar kunt u mee voor de dag komen. Want waar we ook komen, wij zijn dé specialist in elektrotechniek. Onze belangrijkste eigenschap is: de enorme liefde voor ons vak. We hebben een drive om altijd de verwachtingen te overtreffen. We opereren flexibel, efficiënt en hebben oog voor detail.  En dat willen we blijven ook.

foto 13

Elektrotechnisch specialist

Met onze elektrotechnische kennis en passie voor het vak ontzorgen wij onze opdrachtgevers. We hebben ons gespecialiseerd in slim onderhoud en werken met de nieuwste toepasbare technieken. Door buiten de gebaande paden te denken, kijken we mee waar we kunnen vernieuwen. Elke klant, klein of groot, met een complexe vraag of uitdaging is bij ons op zijn plaats. Hoe complexer de vraag, hoe beter die bij ons past. Zo blijven we onszelf ontwikkelen en houden we onszelf scherp.

Altijd in verbinding

Bij Facta Elektrotechniek zijn we zuinig op onze vakmensen. Zij zijn de verbindende factor van ons bedrijf. Velen hebben al jarenlange ervaring. Een vak wat je niet alleen in de schoolbanken leert, maar vooral op de vloer. Met elkaar en van elkaar. Van klanten. Van projecten. Daarnaast blijven we ons ook ontwikkelen door opleidingen. Maar ook die kennis brengen we samen verder én in de praktijk. In een goede sfeer waarin alle ruimte is om volledig jezelf te zijn.

foto 20

Onze aanpak

Al onze medewerkers hebben de drive om de beste in hun vak te zijn en te blijven. Ze verrijken voortdurend hun kennis en delen deze graag met onze opdrachtgevers. Dat maakt van ons een partner die altijd verder kijkt, gewone dingen, ongewoon goed doet. Met een nuchterheid die je van een echte aanpakkers mag verwachten. Waar je op kunt bouwen. Dat doen we altijd en overal.

WE WETEN VOOR WIE WE HET DOEN. EN DAT MERK JE.

Al draait ons werk om elektrotechniek, het is en blijft mensenwerk. Werk door mensen, voor mensen. We weten voor wie we het doen. We begrijpen waar het in de wereld om draait.  Van Waterschappen, staalindustrie tot aan de bloedbank. We staan voor ze klaar als ze ons nodig hebben. Altijd in verbinding daar staan wij voor.

foto 17
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

neem contact op
met Facta Elektrotechniek