UTILITEIT

Utiliteit is afgeleid van de Engelse term utility, deze term duidt gebouwen aan die voor een specifiek doel zijn.  Kantoorgebouwen, scholen en opleidingsinstituten, overheidsgebouwen, fabrieken en bedrijfsgebouwen vallen onder deze categorie. Voor elektrotechniek binnen de utiliteitsbouw is een brede kennis noodzakelijk, vanwege het grote scala aan mogelijkheden en behoeften.

Facta Elektrotechniek - cirkel - RGB
foto 10

Aandacht voor de gebruiker

Gebouwen functioneel met tevreden gebruikers, dat is het doel. Bij Facta Elektrotechniek ondersteunen wij u ongeacht het doel van het gebouw. Dit doen wij door als specialist met u mee te denken over realisatie, aanpassing, doelmatig integraal beheer en onderhoud van de technische installaties. Wij begrijpen dat het ene gebouw het andere niet is en zo ook de ene gebruiker de andere niet. Wij bieden u onze jarenlange ervaring op het gebied van brede technische dienstverlening voor alle type bedrijfsgebouwen, van groot tot klein.

SERVICE

Bij Facta Elektrotechniek staat service voorop in alles wat wij doen. We zijn specialist en weten precies waar het om gaat in onze business. Wie “nu” een probleem heeft, vraagt “nu” om een oplossing. En niet morgen. Wij zijn dan ook altijd in de buurt. 24 uur per dag. 7 dagen in de week.

Van nieuwbouw tot onderhoud

Wij denken mee op technisch niveau, maar denken we ook mee over oplossingen met betrekking tot het gebruik, de bestemming en toekomst van de installaties. Natuurlijk garanderen wij dat alle installaties continu voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Één aanspreekpunt

Via één aanspreekpunt bieden wij alle denkbare technische dienstverlening voor uw gebruikers. U kunt in iedere situatie op ons rekenen voor utiliteitsbouw. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, aanpassingen of beheer en onderhoud. Wij bieden u de beste dienstverlening, kennis en ervaring voor alle disciplines, zoals o.a. energievoorziening, verlichting, beveiliging en ICT.

foro 40
foto 8

Duurzaamheid

Een voorloper in de energie-transitie zijn! Dat is waar wij het voor doen, energiezuinige en intelligente gebouwen zijn verantwoord en onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. Wij adviseren u over duurzame oplossingen zoals; ledverlichting, verlichting die werkt met bewegingsmelders en daglichtafhankelijk, Wij ontwerpen en realiseren alle vormen van duurzame installaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

neem contact op
met Facta Elektrotechniek