DE OVERHEID

Het klimaat verandert wereldwijd en ook in Nederland. De gemiddelde temperatuur over de afgelopen eeuw is gestegen, de hoeveelheid en intensiteit van neerslag zijn toegenomen en zeer warme dagen komen vaker voor. Om aan de afspraken van Parijs te voldoen moet Nederland overstappen van fossiele brandstoffen op duurzame energiebronnen. Een voorloper in deze energie-transitie zijn! Dat is waar wij het voor doen, energiezuinige en intelligente gebouwen zijn verantwoord en onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. Wij adviseren u over duurzame oplossingen zoals; ledverlichting, verlichting die werkt met bewegingsmelders en daglichtafhankelijk, Wij ontwerpen en realiseren alle vormen van duurzame installaties.

foto 17
20220414_111342

Waterschappen

Dat het werk van de waterschappen van levensbelang is, daar is heel Nederland zich ondertussen wel van bewust. Als gemalen, stuwen en sluizen niet naar behoren werken, zal bijna 60% van Nederland onder water komen te staan. En wat te denken van ons drinkwater? Continu wordt ons afvalwater gezuiverd in Rioolwaterzuiveringsinstallaties. Alles draait om schoon en voldoende water. We begrijpen het heel goed, de lat ligt hoog bij de waterschappen. Als het op elektrotechniek aan komt rekenen zij op de service van Facta Elektrotechniek. We staan voor ze klaar en doen er alles aan om het belangrijke werk van de waterschappen door te laten gaan.  Zodat Nederlanders droge voeten houden en er schoon water uit de kranen blijft stromen.

Overheidsgebouwen

De provincies, gemeenten en waterschappen bouwen, onderhouden en beheren overheidsgebouwen. Zij houden zich daarbij continu bezig met het innoveren van de werkomgeving, duurzaamheid en hebben oog voor het milieu. Elektrotechnische installaties zijn hierbij een belangrijk onderdeel.

Aandacht voor de gebruiker

Gebouwen functioneel met tevreden gebruikers, dat is het doel. Bij Facta Elektrotechniek ondersteunen wij u ongeacht het doel van het gebouw. Dit doen wij door als specialist met u mee te denken over realisatie, aanpassing, doelmatig integraal beheer en onderhoud van de technische installaties. Wij begrijpen dat het ene gebouw het andere niet is en zo ook de ene gebruiker de andere niet. Wij bieden u onze jarenlange ervaring op het gebied van brede technische dienstverlening voor alle type bedrijfsgebouwen, van groot tot klein.

foto 9
foto 39

Één aanspreekpunt

Via één aanspreekpunt bieden wij alle denkbare technische dienstverlening voor uw gebruikers. U kunt in iedere situatie op ons rekenen voor utiliteitsbouw. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, aanpassingen of beheer en onderhoud. Wij bieden u de beste dienstverlening, kennis en ervaring voor alle disciplines, zoals o.a. energievoorziening, verlichting, beveiliging en ICT.

Van nieuwbouw tot onderhoud

Wij denken mee op technisch niveau, maar denken we ook mee over oplossingen met betrekking tot het gebruik, de bestemming en toekomst van de installaties. Natuurlijk garanderen wij dat alle installaties continu voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

paar icon facta
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

neem contact op
met Facta Elektrotechniek