Installatietechniek

Elke elektrotechnische dienst heeft zijn eigen verhaal en bijzonderheden. De verschillende activiteiten vereisen allemaal veilige, efficiënte en betrouwbare installatie. Want wat de sector ook is, stilstand of uitval is onacceptabel. In de eerste plaats wilt u natuurlijk uitval voorkomen. Maar als het dan toch gebeurt, wilt u terug kunnen vallen op een betrouwbaar servicebedrijf. Bij Facta Elektrotechniek begrijpen wij dat als geen ander wat uw wereld verbindt en staan we altijd voor u klaar. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om u te helpen. Uiteindelijk gaat het er ons om u zo goed mogelijk uw werk te laten doen. Daar doen wij alles voor!!! 

paar icon facta

De wereld is na de industriële evolutie aan elektrificatie onderhevig. Met elektrificatie wordt de overgang van fossiele brandstoffen naar elektriciteit bedoeld. Dit proces is momenteel in volle gang in de industrie, maar ook bij voertuigen en bouwmachines. Het belangrijkste doel van elektrificatie is het verminderen van CO2-uitstoot. Onze maatschappij kan onmogelijk nog zonder elektriciteit, om dit alles mogelijk te maken worden veel installaties uitgebreid, verzwaard of vernieuwd.  

optimum foto

Tientallen jaren ervaring

We hebben al bijna 30 jaar ervaring met het aanleggen, inspecteren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Denk hierbij onder andere aan installatietechniek, verlichting, besturingspanelen, verdelers, data, frequentieregelaars en NEN3140 inspecties. Of het nu gaat om een stop bij een raffinaderij, proactief onderhoud bij een zuivelfabriek of het verhelpen van een storing bij de bloedbank; Facta Elektrotechniek staat voor u klaar. We staan bekend om onze flexibiliteit, oplossingsgerichte instelling, zorgvuldige, veilige en klantgerichte aanpak. Daar kunt u mee voor de dag komen. Want waar we ook komen, wij zijn dé specialist in elektrotechniek. En dat willen we blijven ook. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

Neem contact op
met Facta Elektrotechniek